Kampanyalar Trendler Sezon Sonu Yeni Sezon Sizi Arayalım Hizmetler Sepetiniz (0)
Replika Çanta, Çakma Çanta, Çanta Kombin, Nevresim Takımı, Eşofman Takımı
Ürün Ara

Real Madrid Erkek Eşofman Takımı E0208

%70 Cotton %20 Polyester %10 Lycra

1150.00 ₺1089.00 ₺
Erkek / Giyim / Eşofman Takımı
94E1-17830
Lütfen beden seçin
KAPIDA ÖDEME AVANTAJI

Kargonuzu kapıda kredi kartı tek çekimle veya kapıda nakit olarak ödeyebilirsiniz.

ONLİNE ÖDEMELER

Kredi kartınızla veya bankamatik kartınızla online olarak ödeme yapabilirsiniz.

ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI

Havale/EFT ödeme yöntemi ile ücretsiz kargo fırsatından yararlanmak için WhatsApp destek hattından ulaşabilirsiniz.

Bu ürün için toplam (2) yorum yapılmış Yorum Ekle
Oznur KOCA Ankara
Harika bi takim hem rengi hem kalitesi gercekten super cok begenerek aldk hatta belki bulamayz bida diye 2 takim aldik hala kullaniyoruz bi gram yirtk yipranma hic bsey olmadi herkese tavsiye ederm simdiden alrsaniz gule gule kullanin :)
Hüseyin Alperen CANBAZOĞLU Eskişehir
Çok kaliteli malzemeden imal edilmiş ve çok şık duruyor yıkanınca çekme yapmıyor tavsiye ederim spor yaparken giyerim diye almıştım günlük giymek için bir adet daha sipariş vereceğim hızlı kargo ve güvenilir bir site

Ürün Detayları

Real Madrid Eşofman

Eşofman altı ve eşofman üstü modellerini kombinleyerek oluşturduğumuz real madrid eşofman ürünleri her yerde kullanıma uygundur. Erkek eşofman takımlarımızda S, M, L, XL bedenlerin yanı sıra büyük beden müşterilerimiz için XXL beden seçeneğini sunuyoruz. %80 pamuklu eşofman modellerimizle her mevsim kendinizi konforlu hissedeceksiniz. Spor yaparken giyebileceğiniz real madrid eşofman takımı erkek modelleri içinde ise dalgıç kumaş ve iki iplik kumaş modellerimiz kullanışlı ve şık bir görünüme sahiptir. Kışın ve soğuk havalarda üç iplik kumaştan ürettiğimiz kapüşonlu erkek eşofman takımlarımız kanguru cepli ve fermuarlı seçenekleriyle her türlü ihtiyacınıza cevap verecek nitelikte tasarlandı. Bütün ürünlerimizde nanoteknolojik birinci sınıf kalite ipler kullanarak teri emen ve vücunuza nefes aldıran kumaş türlerini tercih ediyoruz. Hem gündelik hayatta hem spor yaparken tercih edebileceğiniz likralı eşofman takımı modellerimiz ile her ortamda tarzınızı koruyun. Eşofman takımı zevkinizi sevgilizle birlikte yaşamak için eşofman takımı sevgili kombinlerimizi tercih edebilirsiniz.

BENZER ÜRÜNLER
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ
+905384155488
Türkiye © Kombincim 2017 Tüm Hakları saklıdır.
Kombincim.com, ürün satış ve kombin sistemleri